Smakelijk eten! Heerlijk koken met stroop

Recepten

Voorgerecht:
Minicracker met ham, brie, walnoten en 100% Appel Fruitstroop

Voorgerecht:
Gelei van appelstroop met gebakken appelen en ravioli gevuld met bloedworst

Voorgerecht:
Gebakken bloedworst met appels en Canisius stroop

Hoofdgerecht:
Kipfilet gevuld met geitenkaas gelakt met appelstroop op een ragout van pastinaak

Hoofdgerecht:
Zure zult van konijn met een bitterbal van konijn in het zuur en stroop van oude azijn

Hoofdgerecht:
Varkenshaasjes

Hoofdgerecht:
Konijnenbout a la Canisius

Hoofdgerecht:
Beenhammetje uit de oven

Hoofdgerecht:
Zeebaars met een stroop-room-dragonazijn saus

Dessert:
Appelstroop parfait met een loempia van appel en peperkoek

Dessert:
Creme Brulee van appelstroop met tartaar van appel en milkshake

Dessert:
Limburgse geitenkaas op een bedje van sla en perenstroopdressing

Dessert:
De Canisius chocoladetruffel

Voorgerecht:
Kippenborst met rode koolsalade

Hoofdgerecht:
Sucadestuk gestoofd in donker bier met pruimen, appelstroop en gebakken schorseneren

Hoofdgerecht:
Varkenspoulet in het zuur

Hoofdgerecht:
Dordtse raasdonders

Hoofdgerecht:
Zuurkoolstamppot met peren-appelstroop

Hoofdgerecht:
Gestoofd konijn met stroopraapjes en winterwortelenstamppot

Hoofdgerecht:
Tukkerse stroopspeksaus

Hoofdgerecht:
Hete bliksem

Hoofdgerecht:
Gestroopte Fazant met spruitjes en spek

Ontbijt:
Finneke’s boterhammen

Ontbijt:
Havermoutpap met stroop

Hoofdgerecht:
Terrine van bestroopte wijnkruidkoek en kaas

Hoofdgerecht:
Stroopaubergines met radijssalade

Hoofdgerecht:
Bartjes bonenbrij

Hoofdgerecht:
‘Kölsche Rievkooche’ met Schinnense stroop

Dessert:
Canisius taartje van noten en rinse appelstroop

Dessert:
Grunneger spekkendikken

Dessert:
Gestoofde boskoop met Limburgse stroopyoghurt

Dessert:
Zeeuwse grutjes

Dessert:
Rode bessensorbet

Dessert:
AppelCino

Dessert:
Aalmeerse pepernoten

Dessert:
Proemecake met stroop, amandelen en sinaasappels

Hoofdgerecht:
Stroopasperges met Pecorino

Ontbijt:
Twentse kruidkoek met Schinnense stroop

Hoofdgerecht:
Brie met risotto en stroopsaus

Hoofdgerecht:
Reuzegarnalen in pittige stroopsaus

Voorgerecht:
Appelsoep met peren

Voorgerecht:
Halloweensoep met stroop

Download nu en ontdek nog meer recepten:

BBQ recepten canisius stroop

BBQ boekje

Stampen en stoven met stroop

Stampen en stoven met stroop

Smaaksensaties Canisius stroop

Smaaksensaties

Strooptocht door streekkeukens Limburg

Strooptocht door streekkeukens